Головний тренер белградського «Партизана» Александар Станоєвич розповів про свої очікування від матчу кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського «Динамо».

У вівторок «Динамо» та «Партизан» зіграють свій перший матч у протистоянні 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Гра розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Напередодні Станоєвич визнав, що «Динамо» буде непростим суперником для «Партизана».

«Нечасто випадає нагода зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів. Ми граємо проти великого клубу і команди, але у нас є бажання щось зробити. Ми виходимо на цей матч з великою мотивацією.

Це фізично домінуюча команда, досить швидка і пряма. Вони технічно дуже якісні. Ми побачили те, що нас зацікавило. У них також є певні недоліки, але про це ми будемо говорити з гравцями. На нас чекає напружений матч. «Динамо» входить у штрафний майданчик суперника великою кількістю гравців.

У мене немає ніяких дилем щодо складу. Ми його вже визначили. Виходимо на поле з чіткою картиною того, чого ми хочемо. Будь-який рахунок, який ви можете повернути на свій стадіон, є активним. Побачимо, коли закінчиться гра. Тоді, незалежно від результату, відчуєте, чи можете ви пройти, чи ні», — сказав фахівець.