Президент НОК України Вадим Гутцайт висловився щодо підтримки українських спортсменів на літній Олімпіаді в Парижі.

Коментуючи виступ національної збірної України у фінальній частині Євро-2024, Гутцайт наголосив на тому, що варто підтримувати кожного українського спортсмена на Олімпіаді-2024.

«Ви знаєте, я після Євро і під час Євро і писав, і казав, що нам потрібно підтримувати своїх спортсменів і коли вони програють, і коли виграють. Тому що неможливо тільки вітати, коли виграють спортсмени.

У них є бажання, вони зробили все, що можливо, щоб потрапити на Євро. Наші спортсмени зробили все можливе під час війни, тому що ви знаєте, що у багатьох спортсменів загибли батьки, друзі, родичі, вони втратили і домівки. Але все одно вони продовжували тренуватися і потрапили на Олімпійські ігри.

І знаєте, у нас в суспільстві підтримують, тільки коли є перемоги. Ні, нам потрібно підтримувати спортсменів і коли вони програють. Тому що вони – українські спортсмени і бажають перемогти. Звісно, що золота медаль одна, на жаль.

Тому давайте підтримувати взагалі кожного спортсмена», — цитує Гутцайта Tribuna.com із посиланням на Facebook-сторінку НОК України.