Колишній чемпіон світу Антоніо Тарвер поділився думками щодо потенційного поєдинку між Джервонтою Девісом та Василем Ломаченком.

Протягом останніх тижнів у боксерській спільноті активно обговорюється можливість проведення поєдинку між Девісом (30-0, 28 KO) та Ломаченком (18-3, 12 KO), які володіють чемпіонськими поясами WBA та IBF у легкій вазі відповідно. Щоправда, наразі бій не було офіційно анонсовано.

На думку Тарвера, наразі Девіс є фаворитом гіпотетичного двобою.

«Це буде неймовірний бій. Я вірю, що це стане поєдинком на віки. Якщо глянути на останній бій Джервонти Девіса… Думаю, що будь-кому буде важко зловити Лому з огляду на його роботу ніг. Ми знаємо, що Лома не стоїть біля канатів. Тому я вважаю, що битва буде у центрі рингу. З цієї точки зору Лома робить багато роботи в центрі рингу. Це може бути складно.

Лома має шанси проти будь-якого суперника. Ломаченко може перемогти будь-кого, бо він дуже талановитий. Але якщо Девіс буде в добрій формі, то ми отримаємо чудовий бій. Я вірю, що сила – завжди є ключовим фактором у поєдинку. Якщо ти маєш міць, ти можеш завершити бій у будь-який момент. Потужність – це те, що завжди необхідно у боксі.

Зараз я не знаю, хто переможе в цьому бою, але схиляюся до молодшого і свіжішого Джервонти Девіса. Але недооцінювати старого та мудрого ветерана теж не варто», — сказав Тарвер YouTube-каналу FightHype.com.