Лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі висловився про перемогу команди на Копа Америка.

В ніч із неділі на понеділок збірна Аргентини стала переможницею Копа Америка-2024. Чинні чемпіони світу у фіналі обіграли Колумбію з рахунком 1:0.

Згодом на своїй сторінці в Instagram Мессі, який не зміг дограти матч через травму, відреагував на черговий успіх національної збірної.

«Копа Америка закінчилася, і перше, що я хочу зробити, це подякувати всім за повідомлення та привітання. Слава Богу, зі мною все гаразд, і я сподіваюся, що незабаром повернуся на поле, насолоджуючись улюбленою справою.

Я дуже щасливий, дуже щасливий, особливо тому, що ми досягли своєї мети і Анхель Ді Марія залишає нас з ще одним Кубком. Старші гравці, такі як він, Отаменді і я, особливо схвильовані, разом з іншими членами команди, які вже грали в декількох турнірах і додали свого досвіду, а також з групою молодих гравців, які віддаються з кожним м’ячем. Ми — команда, а також сім’я, вражаюча група.

Завдяки всім, хто нас підтримує, ця команда має чудове сьогодення і велике майбутнє. Вперед, Аргентино!» — написав Мессі.