Колишній чемпіон світу Глен МакКрорі поділився думками щодо перспектив проведення поєдинку між Тайсоном Ф’юрі та Ентоні Джошуа.

Протягом довгого часу вболівальники боксу чекали на бій між провідними надважковаговиками Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) та Джошуа (28-3, 25 KO). Британці в один момент були близькими до проведення поєдинку, але зустрітися в рингу вони так і не змогли.

На думку МакКрорі, Ф’юрі та Джошуа втратили правильний момент для бою.

«Досить часто відбувається так, що бої, які хочуть бачити, не відбуваються. Кілька років тому це був чудовий поєдинок, але вони втратили свій шанс.

Я не впевнений, що хлопці поб’ються. Якщо Ф’юрі не реабілітується в бою з Усіком, то він уже зробив усе можливе і заробив достатньо грошей. Те саме можна буде сказати про Джошуа, якщо він не зможе добре виступити проти Дюбуа. Значить, хлопцям не потрібний їхній бій. Коли голод іде, то боєць уже ніколи не буде тим самим.

Я думаю, що ми вже бачили найкраще від обох. У житті кожного бійця настає момент, коли він досягає піку. Після цього можна спостерігати лише спуск, а хлопці зараз перебувають на вершині своєї гори», — заявив МакКрорі.