Відомо, хто може замінити в складі київського «Динамо» півзахисника Миколу Шапаренка.

Протягом багатьох років у футбольній спільноті ведуться дискусії щодо можливого переїзду Шапаренка в іноземний чемпіонат. Розмови про потенційний продаж Шапаренка пожвавилися після його виступу на Євро-2024, де він відзначився 1 голом та 1 асистом.

На думку журналіста Ігоря Циганика, в «Динамо» вже є заміна Шапаренку в разі його продажу. Наступником Шапаренка він назвав новачка команди Валентина Рубчинського.

«Думаю, що Рубчинський – заміна Шапаренка. Шапаренко вже дозрів до того, щоб переїжджати в інший чемпіонат, я так собі уявляю. І за віком, і ментально. Гру зі словаками на Євро-2024 він може записати собі в актив. У принципі, якщо захотіти, то, я думаю, можна знайти пропозицію для Миколи Шапаренка.

Я думаю, що деякі клуби захочуть його. Чи захоче «Динамо» відпускати цього гравця за ту компенсацію, яку буде готовий заплатити клуб,– це вже питання. Зараз я вам хочу сказати, що поки що Шапаренко готується до сезону в складі «Динамо» і готується дебютувати в Лізі чемпіонатів у матчі проти «Партизана» найближчим часом», — цитує Циганика «Український футбол» із посиланням на його авторську програму.