Колишній головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич висловився про перспективи киян пробитися до основного раунду Ліги чемпіонів.

Незабаром «Динамо» розпочне свій шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів. На підопічних Олександра Шовковського чекає двоматчеве протистояння 2-го кваліфікаційного раунду проти белградського «Партизана».

Напередодні Хацкевич розповів, чи під силу «Динамо» пройти кваліфікацію Ліги чемпіонів.

«Давайте бути відвертими. Якщо «Динамо» пройде далі в Лізі чемпіонів, то буде несіяним і дуже важко в такому випадку пробитися. Кияни два роки грали в Лізі чемпіонів і з 30 очок взяли п’ять. Напевно, кожній команді – свій турнір. Потрібно бути чесним, але зрозуміло, що фінансовий бік важливий.

Якщо говорити тільки з цього погляду, то я бажаю «Динамо» грати в Лізі чемпіонів. Але, як говорив Лобановський свого часу, потрібно бути конкурентоспроможними. Потрапити в ЛЧ ми можемо, але що ми будемо там із собою являти? Тому я бажаю киянам потрапити в групу в тому турнірі, де «Динамо» ставитиме завдання виходу в плей-оф. Для кожного часу, покоління є свій турнір.

А просто потрапити туди і взяти одне очко за шість матчів… У моєму розумінні, це неправильно», — сказав Хацкевич сайту «Український футбол».