Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань проаналізував майбутніх суперників на Іграх у Парижі.

Вже незабаром збірна України дебютує на футбольному турнірі Олімпіади. Підопічні Руслана Ротаня потрапили до групи B, де зіграють проти Іраку, Марокко та Аргентини.

Напередодні Ротань дав характеристику кожній з команд, з якою зіграють українці.

«Ми вже давно їх розбираємо, починаючи з моменту, коли ці команди нам випали на жеребкуванні. Наші суперники скористалися правом на виклик трьох зіркових гравців старше 23-х років. Їм клуби пішли назустріч. А ми навіть не змогли викликати третього гравця, який проходив по квоті. Ось вам і відповідь, чи вийшло в нас зробити повноцінну заявку.

У всіх команд нашої групи різні стилі. Ірак дійшов до півфіналу Кубка Азії, де поступився майбутньому переможцю Японії – 0:2, з якою ми грали товариську гру. Але на Олімпіаді Ірак буде грати ще сильнішим складом, ніж на Кубку Азії, адже вони запросили трьох гравців з національної збірної. Це гідний суперник і ми прекрасно розуміємо, що на Олімпіаді точно не буде жодної легкої прогулянки.

Марокко —  це чемпіон Африки, а це вже демонструє силу Марокко. В останні роки в Африці домінують дві збірні – це Марокко і Єгипет, з яким ми зіграємо товариську гру 14 липня. Африканські гравці фізично міцні, тому просто нам не буде. Також зауважу, що Єгипет тренує дуже сильний тренер – Рожеріо Мікале, який у 2016 році вигравав Олімпіаду із збірною Бразилії. Єгипет при ньому грає в дуже гарний футбол.

Аргентина представлення не потребує, ви самі бачили її заявку. Це дуже сильна команда у будь-якому віці, яка є головним фаворитом на Іграх в Парижі. Ми розуміємо, що у футболістів Аргентини дуже високий клас», — сказав Ротань сайту «Збірна».