Пітер Ф’юрі, дядько колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі, висловився щодо прийдешнього реваншу британця проти Олександра Усика.

Наприкінці цього року Усик (22-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) знову зустрінуться в ринзі. Їхній повторний поєдинок відбудеться 21 грудня в саудівському Ер-Ріяді.

На думку Пітера Ф’юрі, «Циганському королю» до снаги здобути перемогу.

«Думаю, що так. Ми бачили боксера зростом понад 2 метри, який проводив бій так, що хотів набивати очки у бою проти суперника, який на елітному рівні рухається в рингу, він є елітним боксером. Я думаю, вся їхня стратегія на цей поєдинок була цілковито неправильною.

Він може. Але чи зможе? Це також залежатиме від інших зовнішніх факторів. Наскільки добре він може зануритися, як сильно він може слухати та отримувати правильні поради, хто це робитиме – усі ці речі відіграють роль.

Якщо у вас два елітні бійці, то великий повинен перемагати дрібного в боксерському поєдинку. Все через те, як ви використовуєте свій розмір, вагу. Якщо він використовуватиме правильно свою вагу, якщо правильно працюватиме на дистанції. Все це відіграє свій фактор.

Я зараз не хочу критикувати його команду чи щось таке. Ми говоримо про те, як виграти реванш. Але якщо ці люди навколо нього зроблять неправильні речі, а він же вірить у цей намічений курс, то все піде не за планом знову. Тож йому справді потрібно переглянути це.

Усик не середньоваговик, він не дрібний, він не нікчемний — він золотий медаліст, він абсолютний чемпіон у крузервейті. Він – бездоганний боксер. Але чи є він бездоганним бійцем? Ось це нам потрібно тепер побачити. Коли ти бачиш двометрового боксера, який важить понад 120 кілограмів — цими речами потрібно користуватись», — цитує Пітера Ф’юрі Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал «Froch on Fighting».