Український коментатор та блогер Віктор Вацко висловився щодо прийдешнього протистояння кваліфікації Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та белградським «Партизаном».

Вже за кілька тижнів «Динамо» та «Партизан» проведуть між собою двоматчеве протистояння в рамках 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Напередодні Вацко розповів про свої очікування від матчів крізь призму нещодавніх спарингів, які «Партизан» провів у Росії.

«Розумієте, ці г****ни наплювали на мораль, наплювали на закон, наплювали на бан свинособачих клубів – вони кричать «брати навік». І в той же час ті, кого вони називають своїми, на**й, братами, вбивають українських дітей, вбивають наших дітей, ракетами знищуючи наші лікарні, наш «Охматдит».

Повірте, мені по**й, який футбол покаже «Динамо». Вони – футболісти київського «Динамо» – зобов’язані просто на**й знищити цих пі****в на полі. Це вже не про футбол, ні – це більше, ніж про футбол. Я дуже хотів би, щоб футболісти «Динамо» цей момент дуже чітко розуміли», — цитує Вацка Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал «Вацко Live».