Новини

Олександр Гливинський пішов із посади прессекретаря збірної України

Олександр Гливинський покинув посаду прессекретаря національної збірної України.

Про це сам Гливинський напередодні повідомив на своїй сторінці у Facebook. На посаді прессекретаря збірної України він перебував із 2010 року.

«І кожен фініш — це, по суті, старт…

Цим постом хочу повідомити, що 14-річний період моєї роботи на посаді прес-секретаря національної команди України завершився. Це була цікава й тривала мандрівка у човні улюбленої команди усіх українців – Національної Команди України. Бути членом Збірної України – це велика честь та водночас відповідальність, тому кожен день на цій посаді, навіть якщо щось не вдавалося, це велике й цінне надбання для мого життєвого досвіду.

142 матчі (від Україна-Литві 2010-го у Харкові – до Україна- Бельгія у Дюссельдорфі),які збірна провела за моєю присутності у штабі, 75 перемог – це статистика, яка залишає теплі й незабутні відчуття у серці. 10 головних тренерів, з якими я працював – були різними й працювалося з ними по-різному, але кожен із них, безсумнівно – особистість. Кожному з них – дякую за співпрацю, але особлива подяка Мирону Маркевичу, котрий 2010-го запросив мене на цю посаду і з легкої руки якого я залишився тут на 14 років.

Гравці… вони такі різні і з різними характерами, але знаходити з ними спільну мову було цікавим професійним викликом, від якого я, більшою мірою, отримував задоволення. Можливість поспілкуватися з ними безпосередньо, без камери й мікрофона, відчути, які вони насправді – унікальні моменти. Усі покоління у Збірній, які пройшли повз мене – неординарні й особливі по-своєму, але нинішнє, у поєднанні досвіду й молодості, не буду казати чи «золоте», але вдумливе, мисляче й здатне здобувати високі вершини.

І особливе місце у моєї серці – це STAFF (персонал, штаб) національної команди – менеджери, адміністратори, лікарі, масажисти, офіцери безпеки, шеф-кухарі, водії… Ці люди – найкращі, і як професіонали, і саме, як люди. Згуртованість колективу завжди створювала фундамент, на якому будувалося все інше. STAFF – це люди, віддані Національній Команді, люди обов’язку й честі: вони роблять усе, щоби головні виконавці процесу – тренери та гравці – не відчували потреби ні в чому. Бути IN TEAM, як ми називали наш STAFF – це було справжньою насолодою!

Рухаємося далі, концентруюся на журналістиці й усіма силами допомагаю ЗСУ, бо головне нині – це Перемога!» — йдеться в дописі Гливинського.

antonio

Recent Posts

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

3 часа ago

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

15 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

17 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

24 часа ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

1 день ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

2 дня ago