Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свій фізичний стан після вильоту з Вімблдону.

В середу Світоліна завершила свої виступи в одиночному жіночому розіграші Вімблдону. Українка поступилася четвертій ракетці світу Олені Рибакіній у двох сетах.

Після матчу Світоліна розповіла, яким є її фізичний стан на зараз.

«Після Ролан Гаррос я робила деякі процедури для спини. Зараз усе набагато краще. Фізично я можу витримати кілька матчів поспіль. Навіть тут через дощ у мене було кілька днів, коли мені довелося грати один поєдинок за іншим. Я була дуже задоволена тим, як моє тіло відреагувало.

З нетерпінням чекаю на другу частину сезону. Тепер, коли я почуваюся здоровою, я можу тренуватися довше, ніж одну годину на день. Я відчуваю, що добре рухаюся і моя подача значно покращилася.

Зараз я просто намагаюся виконувати всю рутинну роботу для спини. І для щиколотки також. Далі мені треба спробувати відпочити кілька днів після гарного виступу тут, перезавантажитися і продовжити йти далі. Олімпіада на ґрунті, потім Торонто на харді, потім ще довгий сезон попереду. Я маю дбати про своє тіло, просто намагатися використовувати кожну мить, щоб знову перезавантажитися і рухатися вперед», — наводить слова Світоліної «Великий теніс України».