Українська тенісистка Еліна Світоліна висловилася про свою нещодавню поразку в матчі 1/4 фіналу Вімблдону.

В середу Світоліна завершила свої виступи на цьогорічному Вімблдоні. Українка поступилася у чвертьфіналі четвертій ракетці світу Олені Рибакіній (3:6, 2:6).

Після матчу Світоліна поділилася враженнями від подій, що відбувалися на корті.

«Так, сьогодні було надзвичайно складно. Я спробувала все, що було в моїх силах. Нічого особливо не спрацювало. Моя суперниця добре била по м’ячу. Думаю, що це також не дало мені можливості поборотися за цей матч.

Так, звісно, перші сім геймів були досить важкими. У мене було небагато шансів то тут, то там, щоб зачепитися за цей матч. Звичайно, я зробила брейк у першому геймі, але потім я не дуже добре подавала. А Олена вміє потужно пробивати. Тож вона не дає вам нав’язати боротьбу. І трохи я сама втратила шанси на початку першого сету. Потім вона почала подавати набагато краще, почала дуже добре бити по м’ячу. У тому геймі, коли вона зробила брейк у першому сеті, вона чотири рази чудово зіграла на прийомі, навіть незважаючи на те, що я подавала першим м’ячем.

Так, мені було важко щось зробити з тими м’ячами. Вона просто дуже добре грала в тому геймі. І далі вона використовувала свою сильну подачу. Тому іноді все складається саме так, особливо на траві», — цитує Світоліну «Великий теніс України».