Колишній гравець «Челсі» Франк Лебеф поділився думками щодо виступів вінгера лондонської команди Михайла Мудрика.

Взимку 2023 року Мудрик перейшов із «Шахтаря» до «Челсі» за рекордну суму для українського футболу — 70 млн євро + 30 млн євро бонусів. Щоправда, наразі виправдати високі очікування українцю не вдалося — 7 голів та 4 асисти у 58 матчах за «Челсі» в усіх турнірах.

Напередодні Лебеф розкритикував гру Мудрика та звернув увагу на суму трансферу.

«Мудрик більше не має ніякої цінності – він безнадійний, і «Челсі» не заробить на ньому грошей. Мудрик дуже сирий, і він не стає кращим при багатьох тренерах, немає ніякого покращення. Хто захоче купити Мудрика? Я б не купив його навіть за 10 мільйонів фунтів зараз.

Насправді, я б не купив його навіть за один мільйон. Навіщо витрачати гроші на гравця, який не приносить ніякої користі.

Він тут вже 18 місяців, і я знаю, що йому було важко, враховуючи його обставини вдома в Україні, але судячи з того, що я бачив, я дуже хвилююся, що Челсі підписав невдаху в особі Мудрика, і вони повинні його замінити.

Мене купили за два мільйони фунтів у 1996 році, і я думав, що це багато! Мудрика купили за 70 мільйонів фунтів або близько того – це божевілля!» – цитує Лебефа Daily Mail з посиланням на BoyleSports.