Колишній гравець «Динамо» та збірної України Артем Мілевський прокоментував нещодавній ракетний удар російських військ по дитячій лікарні «Охмадит».

В понеділок кілька українських міст стали жертвами масованої ракетної атаки з боку російських військ. Найбільше українців сколихнула звістка про влучання ракети в дитячу лікарню «Охмадит», унаслідок чого зазнали пошкоджень кілька корпусів.

Не залишився осторонь і Мілевський. Він влаштував благодійний аукціон, на якому продав свою ігрову футболку та відправив виручені кошти на потреби «Охмадиту».

«Я шокований черговим терористичним актом з боку Росії. Ці нелюди вдарили по дитячій клініці «Охматдит», де я неодноразово бував і допомагав дітлахам. Це пожертвування – найменше, що ми можемо зробити із Серьожею (Сергієм Третьяком — прим.).

Шкода, що у мене зараз не та зарплата, яка була в часи виступів за «Динамо», тоді б сума була у 30 разів більшою. А росіянам і їхнім посікапакам хочу сказати одне: горіти вам у пеклі, тварюки», — наводить слова Мілевського Sport-express.ua.