Новини

Ротань висловився про формування складу олімпійської збірної України

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань поділився думками щодо формування складу команди.

Олімпійська збірна України вже вирушила до своєї бази у Франції, де готуватиметься до дебюту на Олімпіаді та перебуватиме на час турніру.

Напередодні Ротань поділився своїми враженнями щодо формування складу команди, оскільки це стало однією з найбільших проблем під час підготовки до Олімпіади.

«Ми передбачали, що не всі футболісти з національної команди, на яких ми могли розраховувати, зможуть зіграти на Олімпіаді. Тому турнір у Франції нам був потрібен для перегляду інших кандидатів. Як бачите, зробили все правильно. Цим складом ми їдемо до Франції.

На міжнародному турнірі ми переслідували кілька цілей. Хлопців потрібно було познайомити з нашими принципами гри, награти склад. Команда провела п’ять матчів. У них ми отримали корисну інформацію, яку розбирали на теорії. Те, що не поступалися в матчах, дасть упевненість у силах. Футболісти відчули смак до перемог, що також важливо напередодні офіційного турніру.

Чи з’явилися в команді нові лідери? Так, вони наразі народжуються, і це дуже важливо. І добре, що так збіглося: ми перемогли на турнірі, а коли є успіх, то й футболісти відчувають упевненість. У цих матчах, скажу так, народилися маленькі лідери, які мають ставати повноцінними вожаками. Бо на такому турнірі, як Олімпійські ігри, треба бути, в першу чергу, мужиками, які розуміють, що вони роблять на футбольному полі, що б’ються за країну, б’ються за свою честь, і показують себе на міжнародній арені», — сказав Ротань «Футболу 24».

antonio

Recent Posts

Колишній футболіст південноамериканської збірної заарештований поліцією

Колишній чилійський футболіст Хорхе Вальдівія був заарештований поліцією за підозрою у сексуальному насильстві. За даними…

3 минуты ago

Син Марадони очолив клуб чемпіонату Іспанії

Іспанський клуб "Ібарра", який грає у 5-му за силою дивізіоні країни, оголосив про призначення Дієго…

34 минуты ago

Усик змінив свій імідж перед реваншем із Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик вирішив кардинально…

2 часа ago

Мілевський та Алієв розблокували один одного перед протистоянням у Медіалізі

Колишні партнери по команді в "Динамо" та збірній України Артем Мілевський та Олександр Алієв зробили…

3 часа ago

Український боксер дав свій прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер напівсередньої ваги Карен Чухаджян поділився думками щодо прийдешнього реваншу між Олександром Усиком та…

18 часов ago

Зозуля розповів про свою агентську діяльність спільно з Коноплянкою

Відомий український футболіст Роман Зозуля розкрив деталі створення агентської компанії разом із Євгеном Коноплянкою. Кілька…

19 часов ago