Новини

До уваги збірної України та клубів УПЛ: УЄФА знову змінив рекомендації щодо гри рукою

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) ввів зміни щодо трактування гри рукою у карному майданчику – футболістів на Євро-2024 просили не прибирати руки за спину.

Вчора, 5 липня, пройшов матч чвертьфіналу Євро-2024 між національними збірними Іспанії та Німеччини. У додатковий час перемогу вирвали підопічні Де ла Фуенте – 2:1.

Також ця гра відзначилася скандальним моментом. На 106-й хвилині поєдинку за рахунку 1:1. Німець Джамал Мусіала поцілив прямо у руку іспанця Марка Кукурельї, який знаходився у власному карному майданчику.

Головний арбітр поєдинку Ентоні Тейлор порушення правил тут не побачив, судді на системі ВАР його рішення підтримали.

Сьогодні, 6 липня, ТаТоТаке у своєму телеграм-каналі повідомило, що перед стартом континентальної першості судді змінили рекомендації щодо гри рукою.

«Напередодні старту чемпіонату куратор рефері УЄФА Роберто Розетті приїжджав у розташування кожної збірної і зустрічався з усіма футболістами, розповідаючи про останні суддівські рекомендації.

Одним із головних меседжів Розетті було прохання «не прибирати руки за спину у своєму штрафному майданчику!». Мовляв, грайте природно і ми не будемо вас карати‎», – написало джерело з посиланням на представників делегації збірної України на Євро.

sportnews

Recent Posts

Ф’юрі збирається нокаутувати Усика в їхньому реванші

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі поділився думками щодо прийдешнього реваншу проти Олександра…

1 час ago

Зірка українського біатлону дізналась терміни свого відсторонення через допінг

Українська біатлоністка Віта Семеренко залишається бути відстороненою від змагань. Українка отримала річну дискваліфікація до 20…

2 часа ago

Магучіх назвала свою мету на Олімпіаду-2028

Олімпійська чемпіонка Парижа-2024 Ярослава Магучіх поставила собі за мету побити свій же світовий рекорд, а…

2 часа ago

Ексворотар європейського клубу помер через онкологію

Ексголкіпер потугальського "Насіоналя" Даніель Гімарайнш помер у віці 37 років. Причиною ранньої смерті футболіста стала…

3 часа ago

Україна втратила місце у керівному органі УЄФА

Україна втратила місце у Виконкомі УЄФА, яке належало колишньому президенту УАФ Андрію Павелку. Про це…

4 часа ago

Віттоцці висловилася про нові правила IBU

Італійська біатлоністка, володарка Великого кришталевого глобуса Ліза Віттоцці висловилася про нові правила IBU. "Я розумію…

21 час ago