Новини

Сабо жорстко розкритикував візит Орбана до Києва

Легендарний український тренер Йожеф Сабо прокоментував приїзд Прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана до Києва.

Цього тижня Орбан, відомий своє суперечливою позицією щодо російської агресії в Україні, відвідав Київ для переговорів із Президентом України Володимиром Зеленським. Також Орбан мав розмову з головним тренером збірної України Сергієм Ребровим.

Напередодні Сабо, який є етнічним угорцем та який неодноразово критикував дії Орбана, висловив своє обурення його візитом до української столиці.

«Орбан приїхав до Києва за вказівкою Путіна з Москви, а в цей час його очільник МЗС зідзвонювався з Лавровим. Ну невже Зеленський так і не зрозумів: нах#ра нам потрібен Орбан?! Уже вся Європа розуміє, що Орбан — ворог. Як би ЄС не намагався допомогти Україні, він блокує всі рішення.

Я б хотів запитати в Орбана, чи пам’ятає він 1956 рік? Він же має пам’ятати історію, коли російські танки заїхали в Будапешт, і під них кидалися угорські жінки і діти, а росіяни їх давили.

Таке забувати не можна в жодному разі, так само, як і нам вторгнення росіян! Дай Бог, щоб якнайшвидше закінчилася війна нашою перемогою, але ми ніколи не повинні прощати росіян за те, що вони вбивали наших людей. Я пообіцяв, що поки живий, навчатиму своїх онуків: «У жодному разі з росіянами не майте стосунків! Вони все одно, рано чи пізно, обдурять! Це такий гнилий народ», — заявив Сабо сайту FanDay.net.

antonio

Recent Posts

Ф’юрі збирається нокаутувати Усика в їхньому реванші

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі поділився думками щодо прийдешнього реваншу проти Олександра…

5 часов ago

Зірка українського біатлону дізналась терміни свого відсторонення через допінг

Українська біатлоністка Віта Семеренко залишається бути відстороненою від змагань. Українка отримала річну дискваліфікація до 20…

6 часов ago

Магучіх назвала свою мету на Олімпіаду-2028

Олімпійська чемпіонка Парижа-2024 Ярослава Магучіх поставила собі за мету побити свій же світовий рекорд, а…

6 часов ago

Ексворотар європейського клубу помер через онкологію

Ексголкіпер потугальського "Насіоналя" Даніель Гімарайнш помер у віці 37 років. Причиною ранньої смерті футболіста стала…

7 часов ago

Україна втратила місце у керівному органі УЄФА

Україна втратила місце у Виконкомі УЄФА, яке належало колишньому президенту УАФ Андрію Павелку. Про це…

8 часов ago

Віттоцці висловилася про нові правила IBU

Італійська біатлоністка, володарка Великого кришталевого глобуса Ліза Віттоцці висловилася про нові правила IBU. "Я розумію…

1 день ago