Українська тенісистка Еліна Світоліна висловилася про свою перемогу в матчі першого кола Вімблдону-2024.

В середу Світоліна успішно розпочала свої виступи на цьогорічному Вімблдоні. Вона здобула перемогу над польською тенісисткою Магдою Лінетт у трьох сетах — 7:5, 6:7, 6:3.

Згодом Світоліна поділилася враженнями від своєї перемоги.

«Так, це були нелегкі умови для гри. Довелося почекати, а граємо ми тільки перше коло. Так що, так, це були непрості умови. Трохи дощило постійно. Але я дуже задоволена своїм рівнем. Я дуже задоволена матчем першого кола. Я почувалася добре, навіть незважаючи на те, що матч був дуже важким.

Як вдалося перезавантажитися після програного тай-брейку? Так, було дуже прикро. Насправді я могла і швидше програти цей тай-брейк. Але що ж, довелося просто забути про нього. Це було дуже боляче, тому що в мене був матчбол. Також трохи не пощастило за рахунку 9-9, на лінії неможливо було відбити… Я просто щаслива, що змогла залишитися в матчі. Думаю, мій бойовий дух сьогодні був дуже хорошим. Тож для мене це гарний початок. Про кращий матч, який мені б вдалося пройти, годі й просити», — наводить слова Світоліної «Великий теніс України».