Френк Воррен, промоутер ексчемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі, поділився спогадами про бій британця проти Олександра Усика.

Понад місяць тому Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) зазнав своєї першої поразки на професійному рівні. «Циганський король» роздільним рішенням суддів поступився Олександру Усику (22-0, 14 KO) в поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Напередодні Воррен назвав момент, який став вирішальним у поєдинку Усик — Ф’юрі.

«Я пам’ятаю, що коли ми сиділи і дивилися бій, багато хто думав і казав, що Тайсон покінчить з ним у наступному раунді. Але він цього не зробив. Ф’юрі пропустив удар у ніс, і це дуже вплинуло на його зібраність. Якщо ви бачили бій, то Тайсон постійно торкався своєї голови і носа. Безумовно, він зазнав певних збитків. Це стало невеликим переломним моментом для Усика у цьому бою. У наступному раунді він майже збив Тайсона з ніг.

Але Тайсон повернувся у бій і виграв останній раунд. Я зайшов у роздягальню і сказав, що обидва хлопці віддали всі сили. Безперечно, вони обидва розуміли, що перебувають у бою», — сказав промоутер.