Колишній чемпіон світу Тоні Белью поділився думками щодо заяви Олександра Усика про можливе повернення в дивізіон важкої ваги.

Після своєї перемоги над Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) Усик (22-0, 14 KO) заявив, що він розмірковує над тим, щоб повернутися до дивізіону важкої ваги.

Напередодні Белью розповів про своє ставлення до можливого повернення Усика у важку вагу.

«Ні, мене це не здивувало, тому що я перша людина, якій він це сказав. Я брав у нього інтерв’ю для DAZN і запитав кілька місяців тому, що він робитиме після перемоги над Тайсоном Ф’юрі. Він просто посміхнувся і сказав мені, що збирається повернутися в нижчу вагу. Я запитав: «Ти що зробиш?». Він сказав, що повернеться вниз, хоче знову стати найкращим у крузервейті.

Я сказав, що ти знаєш, що це не вигідно. Ви знаєте, що це не добре. Його тілу треба час, щоб пристосуватися і адаптуватися, і він думає, що може повернутися назад, але це не так просто. Ваше тіло звикає до цього.

Він зрозуміє і передумає, але так важко повернутися назад. Але послухайте, його ніхто не переможе. Я хотів би побачити, як він просто піде», — наводить слова Белью Seconds Out.