Новини

Ротань прокоментував переговори з клубами щодо виклику гравців на Олімпіаду

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань поділився думками щодо переговорів із клубами з питання відрядження гравців на Олімпіаду.

Однією з головних проблем олімпійської збірної України на зараз є комплектація складу. Нещодавно стало відомо, що кілька іноземних клубів відмовилися відпускати українців на Олімпіаду.

Напередодні Ротань розповів, як тривають переговори з клубами.

«Це дуже болюча тема. Поки що в нас тривають переговори, і вони йдуть дуже важко. Зараз ми не можемо поїхати в оптимальному складі. Знаєте всі ці причини — це невиклик, і клуби мають на це право, тому що цей турнір проходить не в дати ФІФА.

Скажімо так, команди не відпускають. Тим паче ми розуміємо, яка ситуація в «Динамо» — вони грають матчі плей-оф Ліги чемпіонів. Дещо інша ситуація у «Шахтаря». Тому ми зараз перебуваємо якраз на переговорах. Ми відправили листи в клуби.

Розчарували нас іноземні клуби — не відпускають практично нікого. Зараз шанси в нас залишилися щодо Трубіна, що його відпустять.

Прийшло підтвердження щодо Таловєрова — його «ЛАСК» відпускає. І чекаємо зараз по Трубіну. «Бенфіка» відпускає Отаменді на Олімпіаду. Тому ми розраховуємо, що також відпустять і Трубіна.

На жаль, ми опинилися в такій ситуації. Дуже хотілося б зіграти в повному складі на Олімпійських іграх. У нас дуже сильні гравці. Якщо навіть не поїдуть ті гравці, які заслужили путівку на Олімпіаду, у нас є з кого вибирати», — цитує Ротаня FanDay.net із посиланням на YouTube-канал «BurBuzz».

antonio

Recent Posts

Український боксер дав свій прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер напівсередньої ваги Карен Чухаджян поділився думками щодо прийдешнього реваншу між Олександром Усиком та…

11 часов ago

Зозуля розповів про свою агентську діяльність спільно з Коноплянкою

Відомий український футболіст Роман Зозуля розкрив деталі створення агентської компанії разом із Євгеном Коноплянкою. Кілька…

12 часов ago

Мілевський висловився щодо конфлікту з Алієвим

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський висловився про свій конфлікт із Олександром…

13 часов ago

Ліза Віттоцці назвала причину поліпшення своїх результатів

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу, призер Олімпійських ігор Ліза Віттоцці розповіла про причини поліпшення її…

14 часов ago

Усик відмовився від соцмереж під час підготовки до бою з Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик відмовився від…

15 часов ago

Клуб чемпіонату України шукає гроші, щоб вийти на наступний матч

Головний тренер першолігового "Маріуполя" Олег Краснопьоров поділився думками щодо поточного фінансового стану клубу. Нещодавно стало…

16 часов ago