Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань поділився думками щодо переговорів із клубами з питання відрядження гравців на Олімпіаду.

Однією з головних проблем олімпійської збірної України на зараз є комплектація складу. Нещодавно стало відомо, що кілька іноземних клубів відмовилися відпускати українців на Олімпіаду.

Напередодні Ротань розповів, як тривають переговори з клубами.

«Це дуже болюча тема. Поки що в нас тривають переговори, і вони йдуть дуже важко. Зараз ми не можемо поїхати в оптимальному складі. Знаєте всі ці причини — це невиклик, і клуби мають на це право, тому що цей турнір проходить не в дати ФІФА.

Скажімо так, команди не відпускають. Тим паче ми розуміємо, яка ситуація в «Динамо» — вони грають матчі плей-оф Ліги чемпіонів. Дещо інша ситуація у «Шахтаря». Тому ми зараз перебуваємо якраз на переговорах. Ми відправили листи в клуби.

Розчарували нас іноземні клуби — не відпускають практично нікого. Зараз шанси в нас залишилися щодо Трубіна, що його відпустять.

Прийшло підтвердження щодо Таловєрова — його «ЛАСК» відпускає. І чекаємо зараз по Трубіну. «Бенфіка» відпускає Отаменді на Олімпіаду. Тому ми розраховуємо, що також відпустять і Трубіна.

На жаль, ми опинилися в такій ситуації. Дуже хотілося б зіграти в повному складі на Олімпійських іграх. У нас дуже сильні гравці. Якщо навіть не поїдуть ті гравці, які заслужили путівку на Олімпіаду, у нас є з кого вибирати», — цитує Ротаня FanDay.net із посиланням на YouTube-канал «BurBuzz».