Бокс

Менеджер Ф’юрі пояснив поразку британця від Усика

Спенсер Браун, менеджер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі, прокоментував поразку британця від Олександра Усика.

Понад місяць тому Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) зазнав своєї першої поразки на професійному рівні. «Циганський король» роздільним рішенням суддів поступився Олександру Усику (22-0, 14 KO) в поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Напередодні Браун назвав причину поразки Ф’юрі в об’єднавчому поєдинку.

«Ми вже почали готуватися до реваншу, а також обговорили план дій та провели роботу над помилками. У тому бою все могло скластися інакше. Ф’юрі зловили у дев’ятому раунді і це вирішило результат протистояння.

Наскільки Ф’юрі тепер має змінитися? Бій був справді близький, чи не так? Думаю, що нам потрібно додати на 25-40 відсотків, щоб здобути перемогу в реванші. Якщо чесно, я був упевнений у перемозі Ф’юрі, але ми билися не лише з Усіком, а й з командою професіоналів. У нього найкраща команда – його тренери, менеджери, закулісні персони. Усі вони на вершині.

Я думаю, що цього разу Тайсон переможе досить легко. Тепер він просто знає, що потрібно робити. Його зловили точно в ніс, після чого йому знадобилося кілька раундів відновлення. Цей зламаний ніс вивів Ф’юрі із себе», — сказав Браун.

antonio

Recent Posts

Мілевський та Алієв розблокували один одного перед протистоянням у Медіалізі

Колишні партнери по команді в "Динамо" та збірній України Артем Мілевський та Олександр Алієв зробили…

16 минут ago

Український боксер дав свій прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер напівсередньої ваги Карен Чухаджян поділився думками щодо прийдешнього реваншу між Олександром Усиком та…

15 часов ago

Зозуля розповів про свою агентську діяльність спільно з Коноплянкою

Відомий український футболіст Роман Зозуля розкрив деталі створення агентської компанії разом із Євгеном Коноплянкою. Кілька…

16 часов ago

Мілевський висловився щодо конфлікту з Алієвим

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський висловився про свій конфлікт із Олександром…

17 часов ago

Ліза Віттоцці назвала причину поліпшення своїх результатів

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу, призер Олімпійських ігор Ліза Віттоцці розповіла про причини поліпшення її…

18 часов ago

Усик відмовився від соцмереж під час підготовки до бою з Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик відмовився від…

19 часов ago