Спенсер Браун, менеджер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі, прокоментував поразку британця від Олександра Усика.

Понад місяць тому Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) зазнав своєї першої поразки на професійному рівні. «Циганський король» роздільним рішенням суддів поступився Олександру Усику (22-0, 14 KO) в поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Напередодні Браун назвав причину поразки Ф’юрі в об’єднавчому поєдинку.

«Ми вже почали готуватися до реваншу, а також обговорили план дій та провели роботу над помилками. У тому бою все могло скластися інакше. Ф’юрі зловили у дев’ятому раунді і це вирішило результат протистояння.

Наскільки Ф’юрі тепер має змінитися? Бій був справді близький, чи не так? Думаю, що нам потрібно додати на 25-40 відсотків, щоб здобути перемогу в реванші. Якщо чесно, я був упевнений у перемозі Ф’юрі, але ми билися не лише з Усіком, а й з командою професіоналів. У нього найкраща команда – його тренери, менеджери, закулісні персони. Усі вони на вершині.

Я думаю, що цього разу Тайсон переможе досить легко. Тепер він просто знає, що потрібно робити. Його зловили точно в ніс, після чого йому знадобилося кілька раундів відновлення. Цей зламаний ніс вивів Ф’юрі із себе», — сказав Браун.