Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа знову висловив бажання зустрітися в рингу з Тайсоном Ф’юрі.

Джошуа та Ф’юрі в минулому були близькими до того, що провести бій, але цього досі так і не сталося.

Напередодні Джошуа наголосив на тому, що хоче провести поєдинок проти «Циганського короля».

«У певному сенсі (я хочу, щоб Ф’юрі побив Усика — прим.). Мені вже неважливо, виграє він чи програє. Я просто хочу битися з ним – це затягнулося. Ф’юрі ухиляється від багатьох людей – він не б’ється з багатьма людьми. Багато людей найвищого рівня. Йому потрібно покінчити з цим, прийти та битися зі мною і перестати витрачати мій час. Я не хочу чекати, поки мені виповниться 40, 41, 42 роки, щоб битися з ним.

Це його справа (чи хоче він піти на пенсію, якщо знову програє Усику — прим.). Він сам поставив себе в таке становище, щоб приймати власні рішення. Що стосується фанатів – я знаю, чого вони хочуть. Ми намагалися зробити так, щоб бій відбувся, його підписали, а потім він розвалився. У нас був підписаний контракт на бій проти Вайлдера… Я завжди робив кроки вперед. Сподіваюся, після цього ми нарешті зможемо його провести.

Я бився з Нганну, щоб показати Ф’юрі рівень, на якому ми перебуваємо. «Ф’юрі бився з ним? Я буду битися з ним». Я намагався битися з опонентами, проти яких боксував Ф’юрі (Отто Валлін — прим.), щоб показати, що ми тут і на одному рівні», — цитує Джошуа Tribuna.com із посиланням на Boxing Scene.