Ігровий день вівторка на Євро-2024 розпочався двома матчами групи D: Нідерланди — Австрія та Франція — Польща.

Австрія швидко вийшла вперед у матчі проти Нідерландів — на 6-й хвилині Доніелл Мален забив автогол. Завдяки цьому Австрія певний час лідирувала в групі. Тим не менш, вже на самому початку другого тайму Коді Гакпо зрівняв рахунок.

Вже за кілька хвилин австрійці знову повели в рахунку — автором голу став Романо Шмід. Нідерландам вдалося зрівняти рахунок і цього разу зусиллями Мемфіса Депая. На цьому Австрія не зупинилася і втретє здобула перевагу в матчі після взяття воріт від Марселя Забітцера.

В паралельному матчі Франція та Польща не виявили сильнішого — матч завершився нічиєю 1:1. На гол із пенальті від Кіліана Мбаппе польська збірна відповіла влучним одинадцятиметровим від Роберта Левандовського.

Таким чином, переможцем групи D стала Австрія, набравши 6 очок. Франція із 5 очками посіла 2-е місце. Нідерланди опинилися на 3-му місці з 4 очками, але точно зіграють в 1/8 фіналу. Польща, яка достроково втратила шанси на вихід у плей-оф, завершила свої виступи на Євро-2024 з 1 заліковим балом.