Селекціонер Динамо Євген Хачеріді підтвердив переговори щодо трансферу захисника Форталези Браяна Себальйоса.

Дай Бог. Чекаємо офіційно. Він нам дуже потрібен. Те, що ми бачили, – це дуже сильний захисник, дуже швидкий, чіпкий, добре грає головою. Ми шукали в центр захисту. І головний тренер хотів, і всі хотіли. Ми шукали, багатьох футболістів дивилися в цій зоні.

Чи схожий чимось на Хачеріді? Важко сказати. Ми різні. Я високий, він трохи нижче, мабуть, ще швидший, відбір. Я теж був у відборі непоганий. Дай Бог, щоб це вийшло. Ми всі його хочемо бачити, головний тренер його хоче бачити. Ми ходили до керівництва – не буду казати, що прямо благали.

Я та Кравець багатьох футболістів дивилися. Ми вибирали, потім подивився головний тренер, його помічники – їм теж дуже сподобалося. Ми ходили до Ігоря Михайловича, Григорія Михайловича. Так, він недешевий, коштує грошей.

Мільйон сто? Не буду нічого казати, є керівники. Коли вони запитали: «Ви впевнені?», кажу: «Так, я впевнений», Артем сказав: «Ми впевнені». За такі гроші такий хороший вік, коли він 2-3 сезони добре гратиме, його продадуть у 2-3 рази дорожче.

Не знаю, може, у них є якась невпевненість, може, бояться помилитися з гравцем – раптом ми візьмемо, а він не заграє, витратять гроші, і ми будемо винними в цьому.