Стала відома реакція президента УАФ Андрія Шевченка на поразку збірної України від збірної Румунії на Євро-2024.

Збірна України розпочала свій виступ у фінальній частині Євро-2024 з розгромної поразки Бельгії з рахунком 0:3. Ця поразка стала ударом для команди та вболівальників.

За інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, Андрій Шевченко був незадоволений грою команди та провів із футболістами жорстку розмову після матчу.

«Був розбір польотів в роздягальні. Цим все не обмежилося. За моєю інформацією розбірки продовжилися в готелі (в Мюнхені — прим.), куди приїхав президент Асоціації Андрій Шевченко. Він насипав там так, що аж гай шумів.

Чомусь найбільше діставалося Зінченку, з того що мені сказали. Чи то він не проявив себе як лідер, можливо, забагато на себе бере, більше понтів, а не гри. Мені сказали так, я можу помилятися.

Це не був закритий під збірну готель, там чули всі. В той день після матчу приїхали родичі, дружини, діти футболістів. І Шева взагалі хотів не пускати, але потім змилувався-зжалився, пустив і сказав: «З цим закінчуємо, пацани. Євро. Дружин, сімей, Тік-Токів не буде», — цитує Бурбаса Sport-express.ua з посиланням на його YouTube-канал.