Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров поділився враженнями від перемоги команди над Словаччиною на Євро-2024.

В п’ятницю збірна України здобула вольову перемогу над Словаччиною (2:1) в матчі групового етапу Євро-2024. Завдяки цьому результату в українців залишаються шанси на вихід у плей-оф.

Напередодні Ребров поділився думками щодо перемоги своїх підопічних.

«Я дуже радий за гравців. Не можу сказати, що ми дуже погано зіграли проти Румунії. Ми поступилися в певних важливих компонентах, але я не можу сказати, що це була інша команда. Сьогодні ми показали інший дух і заслужили перемогу. Ми заробили три очки, тепер треба зосередитися на наступній грі, але це була дуже важлива перемога для нашої країни, для наших бійців, уболівальників. Упевнений, сьогодні вони пишаються футболістами.

Ми проводимо поєдинки через три дні, відновлення грає дуже важливу роль. Складно змінити якісь позиції, зрозуміти, хто має потрапити до стартового складу. Але я вдячний усім гравцям, які вийшли на поле сьогодні, вони заслужили цю перемогу. Тепер важливо відновитися до наступного матчу», — заявив Ребров.