Ексгравець «Динамо» та збірної України Артем Мілевський висловився щодо прийдешнього матчу команди Сергія Реброва проти Словаччини.

В п’ятницю збірна України зіграє свій другий матч на Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва в Дюссельдорфі зустрінуться зі Словаччиною.

Напередодні Мілевський розповів про свої очікування від гри.

«Та я вже говорив після гри з Румунією, що я вірю в хлопців. Дуже багато хейту, хлопці все це прекрасно розуміють. Їм не треба зайвий раз цим тикати, тикати. Всі тикають, вказують, тикають. Тому я розумію їхній стан.

Я думаю, що до словаків вони підійдуть з іншим характером й на інших емоціях. Я вважаю, що всі, кожен із них розуміє, і кожен із них хоче все довести. Вони хорошого рівня футболісти, які можуть перемогти словаків. Тому нам відступати нікуди. Якщо вже вболівати, то треба ставити на перемогу України.

Точний рахунок і автори голів? Ну, це дуже важко. Я не знаю, ну, я можу сказати, а людина взагалі буде на заміні. Тим більше після першої гри. Після румун, напевне, будуть зміни. І нормальна історія буде. Я хочу, щоб Ярмоленко забив. Ну, а точний рахунок важко сказати. Потрібна перемога, не важливо з яким рахунком», — заявив Мілевський виданню NV.