Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров поділився думками щодо критики, якої зазнала команда після поразки від Румунії на Євро-2024.

Після поразки від Румунії (0:3) на старті Євро-2024 збірна України зазнала шквалу критики від вболівальників та журналістів.

Напередодні Ребров розповів про те, як сприймає критику.

«Коли я працював із Валерієм Лобановським, він казав — не слухайте нікого, крім свого тренера, не переживайте, що думають журналісти, тому що вони не бачать тренувань, не бачать, які були цілі в грі. Тому дуже важливі висновки самих футболістів.

Після поразки ми проаналізували гру. Усі розуміють свої помилки, усі розуміють, що повинні виходити на поле з більшим духом і бажанням. Це дійсно важливо, адже ми розуміємо, в який час граємо, кого представляємо. Я очікую хорошої гри, тому що попередня для нас була холодним душем.

Це Євро, найвищий рівень. Для деяких гравців це перший чемпіонат Європи, і для них це велика відповідальність. Але це й збірна, яка у групі набрала стільки ж очок, скільки й Італія. Потрібно поважати й підтримувати команду. Помилки були й будуть — цього не уникнути. Ми повинні забути гру з Румунією й вийти на поле на новому рівні, показавши, які уроки ми винесли», — заявив Ребров.