Бокс

Ф’юрі вважає, що здобув перемогу над Усиком

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі поділився спогадами від поразки від Олександра Усика.

В травні Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) зазнав своєї першої поразки в професійній кар’єрі. Він поступився Усику (22-0, 14 KO) роздільним рішенням суддів та не зміг стати абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Тим не менш, Ф’юрі вважає, що він здобув перемогу над Усиком.

«Я багато передивлявся бій і все одно отримував ту саму відповідь — я думаю, що виграв. Усик знає, що він мене не переміг мене.

Знову же таки, це все думки людей. І цього разу ці думки мали сильне значення. Досить близький бій, у одного з суддів я виграв на один раунд. Я не виграв цей бій, і це було остаточне рішення. Я завжди вірив, що немає користі в тому, щоб плакати через те, що вже сталося. Це вже сталося, все вже в минулому.

І я вірю, що все відбувається з певної причини. Думаю, що мій час не настав, і, очевидно, у Бога не було плану щодо моєї перемоги 18 травня, інакше я переміг би рішенням суддів. Але чесно кажучи, це все одно на мене не вплинуло. Я не переміг рішенням суддів, я програв роздільним рішенням. Став я абсолютним чемпіоном чи ні, я все одно буду робити те саме, що й зараз.

Я думаю, що бив його по голові протягом більшості раундів. Він розбив мені носа у восьмому раунді, мав 10-8 у дев’ятому раунді, і я віддав йому десятий раунд. Але, окрім цього, я не віддав йому інших раундів.

Насправді це було набагато легше, ніж я думав. Люди казали, що його важко вдарити, я запалював його комбінаціями з чотирьох ударів і сміявся з нього. Моя проблема полягала в тому, що я, ймовірно, надто веселився. Це було надто легко. Це було так, ніби я боксував там із місцевим боксером-аматором. Я надто насолоджувався і заплатив найвищу ціну в дев’ятому раунді.

Я чув, що у нього зламана щелепа та очна ямка, тож одужуй, побачимось у грудні на Різдвяній феєрії в Саудівській Аравії», — цитує Ф’юрі Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал «FUROCITY».

antonio

Recent Posts

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 часа ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

5 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

20 часов ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

21 час ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

22 часа ago

В учасників Олімпіади-2024 знайшли допінг

П'ять спортсменів здали позитивні тести на допінг під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Міжнародне агентство…

1 день ago