Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі поділився спогадами від поразки від Олександра Усика.

В травні Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) зазнав своєї першої поразки в професійній кар’єрі. Він поступився Усику (22-0, 14 KO) роздільним рішенням суддів та не зміг стати абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Тим не менш, Ф’юрі вважає, що він здобув перемогу над Усиком.

«Я багато передивлявся бій і все одно отримував ту саму відповідь — я думаю, що виграв. Усик знає, що він мене не переміг мене.

Знову же таки, це все думки людей. І цього разу ці думки мали сильне значення. Досить близький бій, у одного з суддів я виграв на один раунд. Я не виграв цей бій, і це було остаточне рішення. Я завжди вірив, що немає користі в тому, щоб плакати через те, що вже сталося. Це вже сталося, все вже в минулому.

І я вірю, що все відбувається з певної причини. Думаю, що мій час не настав, і, очевидно, у Бога не було плану щодо моєї перемоги 18 травня, інакше я переміг би рішенням суддів. Але чесно кажучи, це все одно на мене не вплинуло. Я не переміг рішенням суддів, я програв роздільним рішенням. Став я абсолютним чемпіоном чи ні, я все одно буду робити те саме, що й зараз.

Я думаю, що бив його по голові протягом більшості раундів. Він розбив мені носа у восьмому раунді, мав 10-8 у дев’ятому раунді, і я віддав йому десятий раунд. Але, окрім цього, я не віддав йому інших раундів.

Насправді це було набагато легше, ніж я думав. Люди казали, що його важко вдарити, я запалював його комбінаціями з чотирьох ударів і сміявся з нього. Моя проблема полягала в тому, що я, ймовірно, надто веселився. Це було надто легко. Це було так, ніби я боксував там із місцевим боксером-аматором. Я надто насолоджувався і заплатив найвищу ціну в дев’ятому раунді.

Я чув, що у нього зламана щелепа та очна ямка, тож одужуй, побачимось у грудні на Різдвяній феєрії в Саудівській Аравії», — цитує Ф’юрі Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал «FUROCITY».