Сербський «Партизан» зіграє домашній матч протистояння другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти київського «Динамо» за порожніх трибун.

Про це напередодні повідомив спортивний директор «Партизана» Івіца Краль. Матч відбудеться без глядачів через покарання від УЄФА.

«Завтра ми розпочнемо другу частину підготовки, де до 10 липня гратимемо із суперниками рівня Ліги чемпіонів і, таким чином, матимемо реалістичну картину перед початком кваліфікації.

Ми знаємо, що буде нелегко, але «Партизан» — великий клуб, і він завжди проводив такі матчі. Не варто нагадувати, що «Динамо» — це клуб із традиціями та виняткова команда. Шкодуємо, що проведемо домашню гру без глядачів, оскільки діє минулорічний штраф УЄФА, адже присутність уболівальників надає особливого шарму кожному змаганню», — наводить слова Краля FanDay.net із посиланням на офіційний сайт «Партизана».

Нагадаємо, що «Динамо» зіграє з «Партизаном» у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Матчі відбудуться 23-24 та 30-31 липня.