Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза поділився думками щодо поразки збірної України від Румунії на Євро-2024.

В понеділок збірна України невдало розпочала свої виступи у фінальній частині Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва поступилися Румунії з рахунком 0:3.

Напередодні Береза емоційно висловився про поразку української збірної.

«Пропоную Вам та іншим журналістам запитати хто скільки отримав від УАФ за вихід на Євро. Конкретно — скільки отримав кожен гравець. Та скільки преміальних передбачено за вихід у чвертьфінал? Ви будете шоковані цими цифрами.

Порівняйте ці цифри зі солдатами, які воюють на «нулі». Тут навіть не заради якогось хейту, навпаки — з любов’ю, проста аналітика, ефективність використання коштів. Пропоную взагалі зробити таблицю зарплат: скільки отримує рядовий, сержант на “нулі” та збірники за вихід на Євро. Це несправедливо взагалі. УАФ перетворили на “95-й квартал”. Так, Шевченко тільки прийшов, але мене цікавить результат, якого поки що немає.

Взагалі хотів багато чого розповісти, але стримався в останній момент. Але дещо скажу, наприклад, що робить у збірній Конопля? І чому не викликали Піхальонка? Принцип два “офігєнних” клуба та легіонери не працює. Треба брати тих, хто хоче грати, буде грати та будуть рвати дупу. Бо зараз це не збірна України, а мюзикл Хрещатика. Думки на полі не було вчора, вони взагалі не думали», — заявив Береза Telegram-каналу «Дніпрянин».