Півзахисник національної збірної України Руслан Маліновський висловився щодо чуток про стосунки його партнера по команді Михайла Мудрика з російською моделлю Віолеттою Грачовою.

Протягом останніх місяців у ЗМІ ширяться повідомлення про можливі стосунки Мудрика з росіянкою Грачовою. На доказ цьому наводилися дії Мудрика та Грачової в соцмережах.

Дискусії щодо особистого життя Мудрика пожвавилися напередодні. Грачова на своїй сторінці в Instagram опублікувала квіти, які їй подарували на день народження. На одній з листівок видніється напис «Happy birthday my love. MM». «ММ» — це ініціали Мудрика, і саме через це з’явилися припущення, що саме Мудрик подарував ці квіти.

На пресконференції у середу Маліновський відповів на питання про можливі стосунки Мудрика з російською моделлю.

– Як у збірній може так уживатися, що в когось родичі воюють чи близькі, а хтось, є велика імовірність, що купує товари в Росії?

– У мене питання: хто купує товари в Росії? І уживатися з ким? Це про кого?

– Тут така історія, що велика імовірність, що Михайло Мудрик привітав свою дівчину, купивши букет в Росії. Вона в Росії зараз.

– Я не знаю, якщо чесно. Я таке перший раз чую. Я не знаю, де це написано. Я не можу відповісти на це питання, тому що не знаю, правда це чи ні. Те, що можуть писати, це не завжди правда, – цитує Маліновського Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал УАФ.