Українська тенісистка Ангеліна Калініна висловилася про свій вихід до 1/8 фіналу турніру WTA в Бірмінгемі.

У вівторок Калініна вдало розпочала свої виступи на турнірі WTA 250 в Бірмінгемі. Вона перемогла британську тенісистку Кеті Боултер після того, як вона відмовилася продовжувати матч після першого сету.

Згодом Калініна поділилася враженнями від перемоги.

«Наскільки я отримала задоволення від гри? По-перше, я отримала задоволення від того, що я принаймні змогла кілька м’ячів покласти в корт. Трава — це абсолютно не моє покриття, і я дуже пишаюся собою, що я змогла сьогодні грати (сміється — прим.). За всієї поваги до трави, у нас не так багато часу. На мій погляд, у мене були на рівні юніорів досить непогані результати, але в професіоналах — не настільки (сміється — прим.). Тому я дуже щаслива, що принаймні змогла рухатися і грати на цьому прекрасному корті. Але, на жаль, не так багато я сьогодні очікувала.

Я добре розумію, що сталося з Кеті. Я була в майже такому ж становищі на Ролан Гаррос, коли в мене був півфінал у Страсбурзі напередодні старту змагань, я відіграла 6 сетів, чвертьфінал і півфінал в один день. Кеті зараз мала один вихідний між турнірами, у мене було, мабуть, два дні. У третьому сеті першого кола на Ролан Гаррос я відчула проблеми з ногами, я просто не могла наступити на ногу. Таке трапляється, коли перевантажуєш своє тіло. А вона виграла турнір, який був минулого тижня, грала два матчі за день, тому я повністю розумію, що вона відчуває», — наводить слова Калініної «Великий теніс України».