Легенда мадридського «Реала» Ікер Касільяс поділився думками щодо конкуренції між воротарями команди Андрієм Луніним та Тібо Куртуа.

Конкуренція Луніна та Куртуа в «Реалі» отримала новий розділ у сезоні 2023/24. Після травми Куртуа перед початком сезону Лунін отримав шанс закріпитися в стартовому складі «вершкових» та неодноразово допомагав команді Карло Анчелотті в критичні моменти. Тим не менш, після повернення Куртуа бельгієць повернувся до стартового складу.

На думку Касільяса, «Реал» діяв правильно в ситуації з конкуренцією між Луніним та Куртуа.

«Луніну було не так просто, тому що він заміняв найкращого воротаря світу. І він впорався з цим завданням. Дуже добре впорався. Потрібно сказати, що і Кепа не підвів, коли отримував свої шанси. Обидва довели свій рівень і долучилися до командних успіхів у сезоні. Анчелотті все зробив правильно».

Все повернулося на користь «Реала» в ситуації з воротарями. Це гарна робота наставника, який знав, коли і кого треба було випускати. Впевнений, Куртуа відновиться і буде у топ-формі у передсезонні. Від усієї цієї ситуації виграв лише «Реал», — заявив Касільяс виданню AS.