Спортивний директор рівненського «Вереса» Юрій Габовда поділився спогадами щодо переходу до команди нападника Руслана Степанюка.

Одним із найгучніших трансферів цього літа став перехід Степанюка із «Ворскли» до «Вереса», який зміг забезпечити собі участь у наступному сезоні УПЛ лише в перехідних матчах.

Напередодні Габовда розповів, як клуб зміг підписати одного з лідерів «Ворскли».

«Це було нелегко. Робота велася протягом півроку. Я радий, що історія з Русланом так завершилась. Невдовзі ми анонсуємо ще одне підписання.

Конкурували з «Металістом 1925», «Чорноморцем», «Олександрією», «Рухом». «Карпати» також цікавилися. Після його трансферу колеги-спортдиректори з нерозумінням зустріли цю новину, чому він обрав саме «Верес».

Коли ми вели перемовини з Русланом, він познайомив мене зі своєю дружиною. Вікторія розуміє, що таке кар’єра футболіста. Вона не втручалася в цей процес, а лише хотіла, щоб Руслан отримав те, чого він хотів насправді.

Я бачив, що у Руслана горіли очі від ідеї повернутися до «Вереса» та згадати старі часи. Чи був головним фактор родини? Точно не визначальним», — заявив Габовда сайту «Український футбол».