Британський боксер важкої ваги Річард Ріакпоре поділився враженнями від нещодавньої перемоги Олександра Усика над Тайсоном Фʼюрі.

В середині травня Усик (22-0, 14 KO) роздільним рішенням суддів переміг Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) та став абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Напередодні Ріакпоре розповів про свої думки щодо двобою.

«Це був блискучий бій, я дякую їм за те, що зібралися разом і влаштували такий чудовий бій. Було приємно спостерігати за двома техніками, двома легендами, які вистрибнули на ринг і поставили все на карту.

Обидва досягли успіху в бою, але Усик вийшов переможцем. Мене це дуже надихало, враховуючи те, що Усик зробив у крузервейті та піднявся до надважкої ваги. Це дало мені віру, що я можу зробити те саме. Це можливо.

Тайсон Ф’юрі — легендарний боєць, і він насправді не отримує підтримки в цей момент. Але з часом люди зрозуміють, що він теж легенда. Дивовижний бій.

У наступному бою я не надто впевнений, хто переможе. Я думаю, що Тайсон Ф’юрі міг би застосувати більш агресивний підхід, і він дійсно може стати переможцем у цьому бою. Мені дуже цікаво побачити», — цитує британця Tribuna.com із посиланням на Daily Express.