Ексгравець «Динамо» та збірної України Артем Мілевський поділився спогадами щодо періоду своєї кар’єри, який він провів у Румунії.

В кар’єрі Мілевського було відрядження до Румунії. У 2016 році вин виступав у складі місцевої «Конкордії». Напередодні Мілевський розповів, яким було його перебування в Румунії.

«Конкордія» – це скромний клуб. Мене, як і ще чотирьох відомих легіонерів, туди запросив особисто президент, щоб ми допомогли клубу залишитися у вищому дивізіоні.

Зі мною в команду прийшов нігерієць Крістіан Ободо, у якого близько 200 матчів у Серії А. Також був Майкл Одібе, який раніше виступав у «Дніпрі». Крім цього, я спілкувався з аргентинцем Крістіаном Гарсія, хоча він не знав англійської, а я іспанської, але якось контакт знаходили.

Коротше, у нас була компанія, як у тому анекдоті: я, аргентинець, нігерієць, італієць і камерунець. Ми вп’ятьох і дружили. Після кожної гри Ободо нас збирав у себе вдома і варив величезну каструлю макаронів, Італія не пройшла для нього дарма. Ми зі свого боку робили коктейль – брали Red Bull і змішували його з алкоголем. Спілкувалися ми через перекладач.

Після посиденьок у Ободо наша компанія їхала гуляти в Бухарест. Це чудове місто! Мені воно завжди нагадувало Київ «нульових». У Бухаресті 24/7 гулянки, двіжуха, дискотеки. Також у Румунії дуже красиві дівчата, які люблять погуляти», — заявив Мілевський сайту Zbirna.com.