Колишній гравець «Динамо» Артем Мілевський поділився очікуваннями від прийдешнього матчу Євро-2024 між Румунією та Україною.

В понеділок збірна України розпочне свій шлях у фінальній частині Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва зіграють проти збірної Румунії в матчі 1-го туру групового етапу чемпіонату Європи.

Напередодні Мілевський дав свій прогноз на прийдешню гру.

:Як і всі наші вболівальники, які переживають за нашу збірну і країну, – тільки перемоги. Читав висловлювання Яремчука, який сказав, що експерти мало не півфінал нашій команді пророкують. Я повністю згоден із Романом – потрібно бути дуже обережним у прогнозах.

Також багато хто пише, що ця збірна України – найсильніша в історії. Хлопці в команді все читають і розуміють, яка на них лежить відповідальність. Думаю, наша команда чудово підготувалася до Євро, і я з нетерпінням чекаю першого матчу з Румунією.

Думаю, ми будемо грати першим номером. Я зараз взагалі нікого не знаю зі складу збірної Румунії. Це в мій час у них грали: Муту, Флоря, Чернат, Гіоану, Маріка, Рац. Збірна України почне з одним нападником, але якщо не буде виходити забити, то в пару до Довбика вийде Яремчук.

Ми переможемо, але я буду акуратний і поставлю на Україну з форою 0. Хто заб’є? Думаю, «Пічічі» (йдеться про Артема Довбика — прим.), він у кожній грі валить», — заявив Мілевський сайту Zbirna.com.