Центральний захисник національної збірної України Ілля Забарний висловився про дисципліну деяких партнерів по команді.

У нещодавньому відео на YouTube-каналі «ТРЕНДЕЦЬ» з’явилася репліка Забарного, датована кінцем квітня, де він заявив про те, що деякі з гравців збірної України можуть не викладатися на повну на тренуваннях. Щоправда, він не назвав цих футболістів.

«Пам’ятаю, коли я прийшов, який рівень, яка самовіддача у людей була. І зараз, коли ти бачиш – не всі, але інколи люди приходять молоді до збірної і можуть бити байдики на тренуванні – для мене це… Не буду казати прізвища, але для мене це неприємно було.

Я розумію все, але люди повинні розуміти, куди вони приїжджають, що це збірна, які матчі в нас, і що ти виходиш не просто пограти в футбол, а виходиш за свою країну, і давати тільки результат.

Я спокійний з приводу Євро, але я хочу, щоб усі футболісти, котрі потрапляють до складу збірної, розуміли, що це за турнір, і якою ціною ми туди вийшли, якою ціною нам потрібно там грати. Це не тільки про футбол, це набагато більше. Люди повинні виходити на поле й віддавати все абсолютно і робити це з холодною головою», — цитує Забарного Telegram-канал «Football Hub» із посиланням на YouTube-канал «ТРЕНДЕЦЬ».