Півзахисник донецького «Шахтаря» Георгій Судаков відреагував на отримання звання найкращого гравця команди в попередньому сезоні.

Напередодні стало відомо, що вболівальники «Шахтаря» обрали Судакова найкращим гравцем команди в сезоні 2023/24. За нього проголосували понад 79% фанатів.

Згодом Судаков висловився про свою перемогу в голосуванні.

«Дякую за цю нагороду вболівальникам, адже саме вони обрали мене найкращим гравцем. Також хочу подякувати партнерам по команді, головному тренеру та всьому штабу за те, що допомагають мені ставати кращим.

Дуже приємно бути визнаним гравцем сезону в «Шахтарі», пишаюся цим і відчуваю неймовірні емоції. Проте я не хочу зупинятися на досягнутому, працюю далі та маю високі цілі: одна з них – вдало виступити зараз з національною збірною України на чемпіонаті Європи.

Щодо пройденого сезону, то він видався досить важким. Початок чемпіонату був не найкращим, але ми вчасно вирівнялися і в другому колі дуже додали. Звісно, шкода, що не вдалося досягти більшого у єврокубках, але перемога в чемпіонаті й Кубку України – це для нашого клубу чудове досягнення, до якого ми наполегливо йшли і задля якого старанно працювали, тож вважаю цей успіх цілком закономірним», — заявив Судаков.