Легендарний нападник київського «Динамо» Максим Шацьких поділився думками щодо підготовки національної збірної України до фінальної частини Євро-2024.

Під час процесу підготовки до Євро-2024 збірна України зіграла три товариські матчі: проти Німеччини (0:0), Польщі (1:3) та Молдови (4:0).

Напередодні Шацьких оцінив виступи підопічних Сергія Реброва в цих матчах та висловився щодо рівня готовності української збірної до чемпіонату Європи.

«Там, у принципі, багато про що розмовляти не треба. Все добре. Із німцями добре зіграли. Із поляками – просто такі голи, що два стандарти й безглуздий гол, і більше сейвів у нашого воротаря майже не було. Проти Молдови спокійно розібралися. Все по ділу, могли ще більше забити. Достатньо впевнено провели гру і заслужено перемогли.

Стан хороший. Але так судити не можна. Все покажуть ігри. Розумієте, тут три матчі – і всі три суперники зовсім різні. За вчорашньою грою, фізичні кондиції українців здалися мені хорошими. До Євро ще трішки є часу.

Думаю, зараз головне завдання – визначитися зі стартовим складом на першу гру. В принципі, всі, хто був на полі і виходив на заміну, є у достатньо пристойному фізичному та моральному стані. Тим паче, будь-яка перемога завжди додає позитивні емоції. Думаю, що легше буде проходити підготовка до старту на Євро», — сказав Шацьких сайту «Динамоманія».