Новини

Президент клубу Першої ліги хоче бачити команду в єврокубках

Президент першолігової «Буковини» Володимир Дубинський розповів про свої амбіції на чолі клубу в найближчому майбутньому.

Взимку «Буковина» отримала нового важливого спонсора. Ним стала компанія «Демарт», якою володіє засновник СК «Прометей» Володимир Дубинський.

Напередодні Дубинський заявив, що хоче бачити «Буковину» в єврокубках уже за 5-7 років.

«5-7 років – мені це подобається. Якщо, дай боже, ми всі виживемо, якщо все буде так, як ми всі мріємо, за рік, максимум два, ми маємо бути в УПЛ. Якщо ми заходимо до УПЛ – точно не для того, щоб звідти вилетіти. Ще рік, максимум два – на те, щоб закріпитися у середині турнірної таблиці. І через 5-7 років ми маємо бути в Лізі чемпіонів або хоча б в інших топових єврокубках. Інакше це не я.

Я чув від багатьох своїх партнерів, що, мовляв, ми виходимо до Першої ліги, а за рік – у трійці УПЛ. Ні, це не наша історія. Я вірю, що у нас вистачить сили на найближчі три роки. Я завжди говорю, як і в баскетболі, як і у волейболі: «Хлопці, дивимося на найближчі три роки. На них грошей має вистачити у всіх». Я не допускаю, щоб мої співробітники та гравці не отримували зарплати – просто виключено. Немає грошей – не робіть революцію. Немає грошей – не заходьте.

Через 5 років я точно у єврокубках або не у футболі. Так підсумуємо. Найближчі два роки на вихід до УПЛ та створення команди, ще два роки – розібратися та втесатися до УПЛ, з великими дядьками важко штовхатися буде.

Ми маємо зрозуміти, як це працює, когось виховати, щось створити. Цілком інша історія, складна, не до кінця зрозуміла – але зрозуміло, що дорого і непросто. Але через 5 років – так, ми у лідерах в українському футболі.

Це мета та завдання – інакше навіщо було заходити? Але я знаю, що є ще 5-6 таких же божевільних людей, які в це закохалися і думають про це так само», — заявив Дубинський сайту Tribuna.com.

antonio

Recent Posts

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

3 часа ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

5 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

8 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

23 часа ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

24 часа ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

1 день ago