Президент першолігової «Буковини» Володимир Дубинський розповів про свої амбіції на чолі клубу в найближчому майбутньому.

Взимку «Буковина» отримала нового важливого спонсора. Ним стала компанія «Демарт», якою володіє засновник СК «Прометей» Володимир Дубинський.

Напередодні Дубинський заявив, що хоче бачити «Буковину» в єврокубках уже за 5-7 років.

«5-7 років – мені це подобається. Якщо, дай боже, ми всі виживемо, якщо все буде так, як ми всі мріємо, за рік, максимум два, ми маємо бути в УПЛ. Якщо ми заходимо до УПЛ – точно не для того, щоб звідти вилетіти. Ще рік, максимум два – на те, щоб закріпитися у середині турнірної таблиці. І через 5-7 років ми маємо бути в Лізі чемпіонів або хоча б в інших топових єврокубках. Інакше це не я.

Я чув від багатьох своїх партнерів, що, мовляв, ми виходимо до Першої ліги, а за рік – у трійці УПЛ. Ні, це не наша історія. Я вірю, що у нас вистачить сили на найближчі три роки. Я завжди говорю, як і в баскетболі, як і у волейболі: «Хлопці, дивимося на найближчі три роки. На них грошей має вистачити у всіх». Я не допускаю, щоб мої співробітники та гравці не отримували зарплати – просто виключено. Немає грошей – не робіть революцію. Немає грошей – не заходьте.

Через 5 років я точно у єврокубках або не у футболі. Так підсумуємо. Найближчі два роки на вихід до УПЛ та створення команди, ще два роки – розібратися та втесатися до УПЛ, з великими дядьками важко штовхатися буде.

Ми маємо зрозуміти, як це працює, когось виховати, щось створити. Цілком інша історія, складна, не до кінця зрозуміла – але зрозуміло, що дорого і непросто. Але через 5 років – так, ми у лідерах в українському футболі.

Це мета та завдання – інакше навіщо було заходити? Але я знаю, що є ще 5-6 таких же божевільних людей, які в це закохалися і думають про це так само», — заявив Дубинський сайту Tribuna.com.