Захисник національної збірної України Віталій Миколенко прокоментував травму, яку він зазнав у нещодавньому матчі проти Молдови.

Миколенко був змушений достроково завершити участь у контрольному матчі проти Молдови (4:0). Причиною цьому стало ушкодження, яке поставило під загрозу його участь на Євро-2024.

Напередодні Миколенко розповів про емоції, які відчув, коли отримав травму.

«Я, напевно, більше був розлючений після травми. Готувався дуже до цього матчу, бо це остання гра перед Євро… і травмувався на рівному місці. Трохи було важко морально, але хлопці допомогли, мені приємно, що в мене такі партнери по команді. Завжди підтримають, скажуть правильні слова.

Травма? Не сказав би, що там була грубість з боку суперника. Просто нещасний випадок. Не можна було не спробувати повернутися на поле. Я не розумів — мені потрібно було пробігтися, щоб зрозуміти, боляче чи ні. Після цього попросив заміну.

«Лев матчу»? Приємно, що вболівальники мене підтримали таким жестом. Це важливо. Сподіваюся, швидко відновлюся, але день назвати не можу. Поки що не знаю, коли це буде», — цитує Миколенка NV із посиланням на YouTube-канал «ВЗБІРНА».