Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк прокоментував ситуацію навколо невдалого призначення Желько Любеновича головним тренером команди.

Минулого тижня «Інгулець» оголосив про початок співпраці з Любеновичем та підписання контракту на 3 роки. Щоправда, згодом сам фахівець заявив, що наразі залишається в «Минаї».

Напередодні Поворознюк розповів про своє бачення ситуації з невдалим призначенням Любеновича.

«Ой бл**ь! Колись розкажу, то вся Україна ох**є. Пока розказувати не хочу. Ну це цирк. Я в футболі з таким зіштовхнувся вперше, досі пор не можу все це переварити.

Чи говорив про це з президентом «Минаю» Валерієм Пересоляком? А що я йому буду висказувати? Він свої обов’язки виконав, відпустив його без проблем. В мене є хороша історія на цю тему. Знав я одного бригадира. Приходжу якось до нього в гості, а його жінки немає, кажу: «А де дружина?». Він відповідає: «Та оце пішла корову доїть та осталась в одного фермера ночувати». Я питаю: «І часто таке буває?». – «Та пару раз на рік».

Така сама ху**я і з Любеновичем. Валєра уже його відправив, ми домовились, а тут він приходить назад», — заявив Поворознюк сайту Sport-express.ua.